Ervaringen

 •   Naomi heb ik leren kennen tijdens een meeting bij de Limburgse Werkgeversvereniging. Haar wilskracht, gedrevenheid en ambities om werkgevers en werknemers te matchen spreekt mij aan. Zij is een verbinder, houdt van korte lijntjes en is commercieel ingesteld. Zij luistert goed naar de wensen van de klant en weet daarom de verbinding te leggen tussen het bedrijf en personeel. Zij zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

  Brigitte Slenter, Eigenaar CV Match    

 •   Naomi heeft door haar directe aanpak voor mij nieuwe mogelijkheden geschapen op de arbeidsmarkt . Ik ken haar nog niet zo lang,maar ik ben er van overtuigd dat zij heel veel werk steekt in de zorg om mensen aan nieuw werk te helpen. Dit heeft er voor gezorgd dat ikzelf door haar toedoen weer snel een nieuwe uitdaging heb gevonden.

  Henk, ex-uitzendkracht

 • Ik kan een samenwerking met Naomi iedereen aanbevelen. Ze komt met goede kandidaten en zit dicht op de bal.

  Rob Louwers (HR Adviseur) , Smurfit Kappa Roermond

 • Heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen... Heb nu een hele leuke baan met leuke collega's. Dus helemaal top!!

  Jennifer, Uitzendkracht

 •   Naomi doet met veel enthousiasme en energie haar werk. Naast dat ze regelmatig kandidaten voorstelt, denkt ze graag mee bij de invulling van tijdelijke oplossingen. Vragen worden snel beantwoord, per mail of telefoon, waardoor wij haar als proactief en gedreven ervaren. Samenwerken met Naomi kunnen wij aanbevelen!

  Maaike Houtappels (Directie assistent), Woodapple Installatie BV

 •   Sinds afgelopen jaar doet MAINsupport prettig zaken met Naomi van Detechco Skills. Goed persoonlijk contact, bevlogen- en betrokkenheid heeft er toe gerealiseerd dat onlangs de 1e monteur via Detechco Skills bij ons is begonnen. We zijn er stellig van overtuigd dat met deze inzet er meerdere zullen volgen. Keep up the good work!

  Jurgen Wolfs (HR Manager), MAINsupport

 •   Anderhalf jaar geleden heeft Naomi een CNC draaier aan ons voorgesteld die nog steeds tot tevredenheid bij ons werkzaam is. In de tussenliggende periode geregeld contact gehad met Naomi en ik heb ze leren kennen als een zeer vriendelijke en gedreven persoon. Ze heeft oog voor haar werknemers en klanten en wil voor allebei het beste. Ze toont oprecht interesse en is professioneel in haar manier van doen. Ik heb graag met haar van doen en beveel ze van harte aan als je op zoek bent naar een baan of een werknemer!

  Jan Kleuskens (Financial Controller), MMI BV