Coaching

Iedereen verdient het om in zijn of haar kracht te staan.

De cijfers liegen er niet om: volgens het CBS kampte in 2015 14% van werkend Nederland met een burn-out. Op basis van uitsluitend demografisch ontwikkelingen zal het absoluut aantal mensen met overspannenheid en burn-out (jaarprevalentie) in de periode 2015-2040 naar verwachting met 3% dalen. Bijna 1 op de 5 werkenden geeft aan zich overspannen te voelen (bron CBS). Op deze manier doorgaan, lijkt me niet verstandig…

Werkzoekenden en werkenden zijn bij ons aan het juiste adres. We kunnen jou een helpende hand bieden en een luisterend oor. Juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die behoefte hebben aan begrip, aan iemand die luistert. Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest. We kunnen beamen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om zich te ontwikkelen naar het doel dat voor hem of haar bestemd is. Juist dat stukje willen we bieden in de vorm van coaching, een luisterend oor zonder oordeel over de situatie en samen ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen. Juist die begeleiding die iemand op de goede weg helpt. Het vertrouwen geven dat ervoor zorgt dat iemand in zichzelf kan gaan geloven.

 

Consult in mijn praktijk
Bij het vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten maken we kennis met het probleem waar jij mee zit. Dit gesprek is bedoeld om helder te krijgen waar jij voor gecoacht wilt worden en om met elkaar kennis te maken. Na het vrijblijvend intakegesprek is het aan jou of je een sessie wil inplannen. Na een sessie leren we je de juiste manier aan om de prikkels van de binnenwereld en de buitenwereld te erkennen en te verwerken. Dat waar jouw focus op ligt, groeit. Wanneer je de aandacht legt op jouw binnenwereld, ga je met een nieuwe manier prikkels leren verwerken zodat je meer energie overhoudt. Hoe je negatieve emoties om kan zetten in positieve emoties wordt ook duidelijk. Na de sessie laten we een ieder bij zichzelf reflecteren door te vragen: "Hoe voel jij je na het consult en wat heeft het jou gebracht?" Na iedere consult sessie vertellen we kort wat er tijdens de sessie is besproken en wat eruit voortgekomen is.

Belangrijke opmerkingen

  • Indien er tijdens het traject naar voren komt dat er meer consulten nodig zouden zijn, dan is dit mogelijk.
  • Indien je dat wenst, is er ook de mogelijkheid om enkele sessies te boeken, dit graag vooraf aangeven.
  • Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Dit is de nieuwe Europese privacywetgeving. Graag willen wij u ervan verzekeren dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Op deze pagina vindt u onze privacyverklaring. Hierin staat beschreven wat er precies met uw gegevens gebeurd zodra u deze opgeeft bij ons.
 
Voor meer informatie neem contact op 077-7201918 en of stuur een e-mail naar coaching@detechcoskills.nl
.