Loopbaancoaching

Iedereen verdient het om in zijn of haar kracht te staan.

Effectiever en krachtiger functioneren op de werkvloer is meestal een gedeelde wens van werkgever en werknemer. Met loopbaancoaching ondersteunen we medewerkers of werkzoekenden bij het bereiken van hun doelen. Bij loopbaancoaching breng je als deelnemer zelf doelstellingen in, waar je vervolgens samen met je coach mee aan de slag gaat. De focus ligt hierbij op gedragsverandering.

Coaching

Met behulp van loopbaancoaching helpen we deelnemers bij het bereiken van een duidelijk, persoonlijk doel. De begeleiding bestaat uit een gestructureerd en interactief proces, waarbij de deelnemer heel bewust bezig is met persoonlijke groei. Denk daarbij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het doorbreken van gedragspatronen die verdere ontwikkeling in de weg staan.

Hoe werkt loopbaancoaching?

We formuleren tijdens de intake een duidelijke coachingsvraag. Tijdens individuele gesprekken gaan we aan de slag met het bereiken van jouw persoonlijke doel.

Voor wie is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is bedoeld voor werknemers of werkzoekenden die meer uit zichzelf willen halen en zich willen blijven ontwikkelen. Voor mensen die hun talenten en kernkwaliteiten optimaal willen benutten.

Hoelang duurt coaching?

Gemiddeld bestaat een volledig coachingstraject uit zes gesprekken. Het traject duurt maximaal 3 maanden en kan ook op groepsbasis worden gevolgd.
Voor meer informatie neem contact op 06-21588514 en of stuur een e-mail naar coaching@detechcoskills.nl
.